Ознака: Ел Собрино де Ботин

Дестинации

Најстариот ресторан на светот се наоѓа во Шпанија, а едно од најбараните јадења е балкански специјалитет

Шпанската кујна е позната по прекрасно подготвеното свинско месо. Ел Кочиниљо – свинско месо кое се служи во Кастиља уште од римско време. Сместен во историскиот дел на Мадрид, веднаш […]