Ознака: еманципација

Живот

„Само биди дама“: Можни пораки кои мора да ги слушнат сите жени!

„Само биди дама!“ Колку пати сте ја слушнале оваа реченица? „Биди дама велат. Здолништето ти е прекратко. Деколтето ти е предлабоко. Пантолоните ти се претесни. Не покажувај толку кожа. Не […]