Ознака: Емилија Александрова

Вести

СДСМ дојде на власт за да врши класична партизација на државата

Во ребалансот на буџетот што во моментов е на комисија за буџет и финансирање во Собранието на Република Македонија има енормни суми на парични средства кои се кратат а некаде […]