Ознака: Емилија Гелева

Вести

Гелева: СЈО врши притисок врз медиумите

ТВ НОВА веќе четврта недела протестира пред СЈО против притисокот врз медиумот преку политичкиот прогон врз нејзиниот сопственик Сеад Кочан.Поддршка пристигна и од гео-политичкиот аналитичар Емилија Гелева, која гостуваше во […]