Ознака: Емилија Михилова

Сцена

Емилија е првата Македонка која се појави гола на насловната страница на германскиот „Плејбој“

Овој месец насловната ја краси токму оваа девојка која има македонски корени, а живее во Швајцарија. Односно таа е родена во Швајцарија, а нејзините родители потекнуваат од Македонија. Михилова има […]