Ознака: ЕМИЛИЈА ТРАЈКОВСКА

Политички партии

Напредокот и модернизирањето на земјоделскиот сектор е една од основните цели и политики на ВМРО-ДПМНЕ

Напредокот и модернизирањето на земјоделскиот сектор е една од основните цели и политики на ВМРО-ДПМНЕ. 
Владата предводена од ВМРО-ДПМНЕ во изминатите 10 години инвестираше над 1 милијарда евра во земјоделието. […]

Вести

Трајковска: Неплатеното родителско отсуство за мајката ќе се зголеми на 4 месеци

Неплатено родителско отсуство за мајката како една од мерки до 3 годишна возраст на дете, од три месеци ќе се зголеми на четири месеци. Ова е влезено во програмата за […]