Ознака: Емилија Цветковска

Вести

БИЛА ПРЕПУШТЕНА САМА НА СЕБЕ: Жена го преживеа убиствениот вртлог на скопската обиколница!

Препуштена сама на себе, пливајќи премрзната низ двометарската студена вода и благодарение на нејзината присебност во хаотичната состојба успела да стигне до првите куќи во Стајковци и да се спаси. […]