Ознака: емилија

Вести

Морничаво сведоштво на Звонко Крстиќ човекот што ја спаси Емилија од сигурна смрт

Ова е жената која добила шанса да продолжи со животот, а ова е човекот кого судбината четврти пат по ред го довела до ситуација да спасува човечки живот, и со […]