Ознака: емили кларк

Живот

Ја изгубила сестрата во тешка трагедија: Ѝ се појавила во сон со МОРНИЧАВА порака!

Емили Кларк (20) била обична девојка која работејќи како медицинска сестра им помагала на другите и тоа го сакала. Студирала медицина и била многу поврзана со своето семејство, особено со […]