Ознака: ЕМИЛ ДИМИТИРИЕВ

Вести

Честитка од премиерот Димитриев по повод католички Божиќ

Премиерот Емил Димитриев од лично и од име на Владата на Република Македонија упати честитка по повод католичкиот Божик до Киро Стојанов, скопски бискуп и апостолски егзарх во Македонија, до […]