Ознака: Емил Угриновски

Издвојуваме

Д- р Емил Угриновски го доби признанието Личност на Југоисточна Европа за 2017 година

Генералниот директор на “Неуромедика” Д-р Емил Угриновски го доби признанието Личност на Југоисточна Европа за 2017 година (SEE Personality 2017) што се доделува во рамки на Фестивалот на кинематографиите од Југоисточна Европа  (SEE a Paris – South-East European […]

Издвојуваме

Емил Угриновски го прослави роденденот во свој стил

Докторот Емил Угриновски познат бизнисмен и урбан лик го прослави својот роденден на високо ниво како и секоја година. Сопственикот на Неуромедика во саботата, во еден елитен хотел во центарот […]