Ознака: ЕминаЈаховиќ

Сцена

Пекол за Емина Јаховиќ во Турција : Никој не може да дојде до неа

Пеачката Емина Јаховиќ доживува пекол во Турција , таа не може да излезе од својот дом заради невремињата кои го парализираа Истанбул.Невремето и  снешните врнежи го отцепија делот во кој […]