Ознака: Емира

Избор на уредникот

Кога Емира му ги поправаше оценките на „ТЕПАЧОТ“

Портпаролот на ДУИ Ермира Мехмети не можела да сфати дека професорка од гимназијата “Зеф Љуш Марку” не му поправа оценка не на кој било повторувач, туку на брат на портпаролот […]