Ознака: емисија пулт

Вести Интервјуа

Се бранат престапници, а се гонат обични граѓани: Слушнете го интервјуто на Филип Петровски во емисијата „Пулт“

Директорот на Државниот архив на Република Македонија и политичкиот аналитичар д-р Филип Петровски, гостуваше во емисијата „Пулт“ на Радио Слободна Македонија. Петровски во интервјуто отворено зборуваше за настанатите проблеми во […]

Вести

Петровски: На Заев му е ветено да биде новиот Коте од Руља

Филип Петровски при гостувањето во емисијата „Пулт“ во РСМ, заедно со водителката Славица Арсовска ги разјаснуваа политичките случувања во земјава.Идеологијата на Зоран Заев за спроведување на двојазичност во Македонија наиде […]

Вести

Петровски: Заев е марионета што ја спроведува идеологијата на Призренската лига

Аналитичарот и директор на Државниот архив на Република Македонија, д-р Филип Петровски, гостуваше во емисијата „Пулт“ на Радио Слободна Македонија.На почетокот од гостувањето, Петровски потсети кога Зорав Заев го демантираше […]