Ознака: емотивен говор

Магазин

Емотивен говор на Џамбазов: Тоше почина без да умpе а ние кога ја слушнавме лошата вест, умpевме без да починеме! (ВИДЕО)

Зборови и зборови, милиони пати прераскажани, низ солзи, болка и многу тага. Секој октомври е тажен, затоа што ова е месецот на Тоше, а тажни се сите 12 години изминати […]