Ознака: емотивен текст

Живот

За сè постои последен пат, а вие никогаш нема да бидете исти

Нема поемотивни моменти од оние кои заедно ги минуваат децата со своите родители. Но, родителите стареат и децата растат, па времето минува премногу брзо.Толку брзо што не сме свесни дека […]