Ознака: емотивна комеморација

Сцена

Солзи и аплауз кој траеше бескрајно- емотивна комеморација по повод смртта на Оливер

Во хрватскиот народен театар денеска се одржа комеморација по повод смртта на славниот хрватски пејач Оливер Драгојевиќ. Во Хрватска денеска е национален ден на жалост, а по тој повод знамињата […]