Ознака: емотивни врски

Љубов и секс

Ова е главната причина за прекин на емотивните врски

Често се прашуваме што е причината за раскинувањето на долгите врски и кој е најчестиот проблем во повеќето бракови. Психолозите сметаат дека презирот е најголем противник на љубовта. Тие велат […]