Ознака: емотивно здравје

Живот

Мелодија за регенерација: Оваа лековита фреквенција го зајакнува емотивното и физичкото здравје

Старите цивилизации отсекогаш користеле вибрации за исцелување на телото и емоциите. Тие „магични“ вибрации кои се невидливи за нашите сетила, имале благотворно влијание на емотивната и физичката состојба преку звукот. […]