Ознака: емотикони

Технологија

Дали забележавте виолетво цвет во емотиконите на Фејсбук

А зошто токму сега се најде виолетовиот цвет меѓу реакциите?Дали забележавте виолетво цвет во емотиконите на Фејсбук? Покрај смајли, срциња, цветови, кармини, штикли, круни, торти…од вчера има и виолетов цвет.Овој […]