Ознака: емоционална неплодност

Љубов и секс

Емоционална неплодност – Половина од жените не се спремни за деца

Се повеќе се прават компромиси со планирање на семејството и се помалку жени се спремни да раѓаат – потврдува едно истражување направено од британскиот таблоид Ред. На репрезентативен примерок од […]