Ознака: емоционална состојба

Живот

Девет видови болка кои се директно поврзани со емоционалната состојба

Една од работите кои западната медицина отсекогаш ги игнорира е врската помеѓу телото и умот, духот и емоциитие. Човечките суштества често гледаат докази за тоа колку поврзани се физичката и […]