Ознака: Емпаер Стејт Билдинг

Видео

НЕВЕРОЈАТНО ВИДЕО: Гром удира во Емпаер Стејт Билдинг

Како изгледа кога гром ќе удри во огромна градба во центарот на еден од најгусто населените градови?Хенрих Молтке бил доволно среќен да направи неверојатна снимка во моментот кога гром удира […]