Ознака: Емулгатори

Занимливости

Емулгатори опасност за вашето здравје!

Појавата на карцином, е се почесто застапена особено кај најмладата популација. Направени се многу студии за да се откријат причинителите на оваа појава. Клиниката за Педијатриска Онкологија во Дизелдорф иницираше […]