Ознака: Ена Попов

Сцена

Го имаше првиот секс во Големиот Брат, на ќерката ѝ даде неверојатно име, а сега го очекува второто дете

Некогашната реалити ѕвезда потврди дека повтоно е бремена.Шармантната водителка Ена Попов   се прослави  кога во 2006 година во „Големиот Брат“ го имаше првиот секс со  чуениот ди-џеј Марко Миљковиќ, повторно  […]