Ознака: Енди Скот

Занимливости

Осамен милионер бара девојка за брак, но има посебни услови

Четириесет и едногодишен мултимилионер од Велика Британија бара идеална кандидатка за брак која мора да исполни неколку услови. Меѓу останатото, треба со него да ги минува летата крстарејќи низ Медитеранот […]