Ознака: ендоскопија

Живот Македонија

КАРИЛ доби нов апарат вреден 70.000 евра

Министерството за здравство набави нов апарат за видео лариноскопија и ендоскопија за обезбедување на дишен пат, вреден 70 илјади евра, наменет за пациентите кои се лекуваат на Клиниката за анестезија, […]