Ознака: Ендру Вардл

Живот

На 45 години ќе ја изгуби невиноста: Роден бил без пенис, го криел тоа од најблиските, а сега му се радува на првиот сексуален однос

Британскиот угостител Ендру Вардл (44) се родил со ретко пореметување со кое мочниот меурот и уринарниот тракт се развиваат надвор од телото. Од овој проблем заболува еден на 30 милиони […]