Ознака: ендрју браун

Живот

Еве што се случува со маснотиите од телото кога ќе ослабите!

Секој ден сме бомбардирани со приказни за диети и слабеење, а сѐ уште постојат заблуди во врска со губењето килограми.Некои луѓе веруваат дека маснотијата се претвора во енергија или топлина […]