Ознака: енергетска ефикасност

Вести Македонија

Вреќа пари за мачка во вреќа

На прес-конференцијата одржана во Стопанската комора беше претставен новиот проект TRAINEE, за енергетско ефикасно греење. Купувате нов стан, додуша сеуште во градба, плаќате сума за А категорија што подразбира енергетска […]

Издвојуваме

Швајцарски експерти за унапредување на енергетската ефикасност во Македонија

Директорот на Агенцијата за енергетика на Република Македонија, г. Александар Дуковски и директорката на Програмата за зголемување на пазарната вработливост (ИМЕ) на Швајцарската агенција за развој и соработка (SDC), г-ѓа […]