Ознака: енергетски ефикасна градинка

Локална самоуправа

Вевчани доби енергетски ефикасна градинка

Детската градинка „Планински цвет“ од Вевчани доби нова фасада и сончеви колектори со што стана енергетски ефикасен објект.Средствата за реализација на овие два проекти во висина од околу еден милион […]