Ознака: енергетски пијалаци

Живот

Фото: Таа 7 години секој ден пиела по 4 енергетски пијалаци: Погледнете на што личи денес нејзиното тело

Дион Парат била 7-ми клас во нејзиното училиште во Англија, кога одлучила да започне со диета, бидејќи не била среќна со изгледот на своето тело. На возраст од 11 години, […]