Ознака: енергетски пијалок

Живот

Испил 24 енергетски пијалоци: Срцето сакало да му излета од градите

Дали некогаш  сте се запрашале  што всушност  пиете и колку? Доколку  некогаш  ноќта сте ја минале со енергатски пијалоци, следниот пат размислете за штетноста на истите. Повеќето  енергетски пијалоци во  својот  […]

Живот

Испила 4 вотки со енергетски пијалок во клуб и наутро на Јутуб го видела својот секс со тројца

Мешање на енергетски пијалоци со алкохол може да го разбуди телото и исто времено да го успие духот, сеќавањето и мозокот. Млади бидете внимателни.Последните години младите ширум светот- како да […]

Живот

Два СПОНТАНИ АБОРТУСИ и ПРОБЛЕМИ СО СРЦЕТО! Оваа девојка ве предупредува да не ја повторувате најзината грешка!

Дион Парет, била зависник од енергетски пијалоци, а денес има сериозни здравствени проблеми. Овие пијалоци во својот состав имаат голема количина на кофеин, кој лошо делува на крвниот систем. Со […]