Ознака: енергетски пијалоци

Занимливости

Треба ли на младите да им се забранат енергетските пијалоци?

Популарноста на енергетските напитоци е голема, посебно меѓу младите. Кофеинот што го содржат овие напитоци е најчесто користена психоактивна дрога која го стимулира централниот нервен систем. Токму затоа Здравствените работници […]