Ознака: енигма

Занимливости

Знаете ли за што служеа шарите на вашите мали екрани?

Постарите сигурно паметат, а младите можеби се присетуваат на тие моменти кога имаше прекин на програмата, се слушаа ужасни пиштења, а на екранот на телевизорот се појавуваа необични шарени квадрати, […]