Ознака: Енис Барди

Занимливости

Жонглираше тоалетна хартија против коронавирусот- и Енис Барди се приклучи во кампањата „Седете дома“

Македонскиот фудбалер кој игра во шпанскиот Леванте Енис Барди се приклучи на глобалната кампања поточно челинџ #StayAtHome што го лансираа спортистите со цел да се крене свеста на граѓаните да […]