Ознака: енис

Останати спортови

Болт и Енис ја добитници на наградата Лауреус

Атлетичарите Усеин Болт и Џесика Енис се добитници на традиционалната награда Лауреус за најдобри светски спортисти во 2012 година.Наградите на Спортската академија лауреус се доделени на свеченоста во Рио де […]