Ознака: енормни задолжувања

Економија

И покрај енормните задолжувања капитални инвестиции нема

Според објавените податоци на Министерството за финансии реализацијата на државните инвестиции во Република Македонија целосно потфрли . Продолжува рекордно ниското ниво на капитални инвестиции и покрај владините најави дека реализацијата […]