Ознака: ентериер

Мода

Портокалова боја во ентериерот: Ќе ви го подобри расположението и ќе го разведри просторот

Портокаловата е топла, страствена и ведра боја на оганот и сонцето. Тоа е боја која стимулира и возбудува. Портокаловата боја создава чувство за забава, радост, благосостојба, ја зајакнува виталноста, ја […]