Ознака: Ентони Вајнер

Вести

Брак исполнет со перверзии и педофилија: Дали е ова крај на патот на Хилари кон Белата куќа?

Хума Абедин е најблиската соработничка на Хилари Клинтон, но нејзиниот брак со перверзниот Ентони Вајнер би можел да ги влоши изгледите на Хилари за влез во Белата Куќа.Претседателската кампања на […]