Ознака: Ентони Фаучи

Вести

Фаучи: Децата може да се вакцинираат на лето

Директорот на Американскиот национален институт за алергии и инфективни болести, Ентони Фаучи, изрази надеж дека наскоро ќе бидат објавени податоци кои ќе поддржат вакцинација на постарите деца против коронавирусот. Тој […]