Ознака: епидемиолог Стивен Ван Гухт

Вести

Се лажете дека на есен доаѓа новиот бран на коронавирус – еве кога оваа европска држава тврди дека доаѓа новиот уште поголем бран

Се лажете дека на есен доаѓа новиот бран на коронавирус – еве кога оваа европска држава тврди дека доаѓа новиот уште поголем бран Белгискиот Федерален центар за јавно здравје предупредува […]