Ознака: епидемиолошката состојба

Сцена

Џонсон: Епидемиолошката состојба значително ќе се подобри на пролет

Британскиот премиер Борис Џонсон изјави дека очекува епидемиолошката состојба да не биде лесна во следните неколку месеци, но дека работите ќе изгледаат сосема поинаку на пролет. Џонсон рече дека знае […]