Ознака: епицентар

Вести Македонија

Вчера попладне земјотрес во Скопје

Телеметриската сеизмолошка мрежа на Република Македонија, со станици во Скопје, Валандово, Охрид, Штип и Пехчево, одржувана од Сеизмолошката опсерваторија при Природно-математичкиот факултет во Скопје, вчера попладне во 17 часот и […]

Вести Македонија

Земјотрес во Грција ја стресе и Македонија

Телеметриската сеизмолошка мрежа на Република Македонија, со станици во Скопје, Валандово, Охрид, Штип и Пехчево, одржувана од Сеизмолошката опсерваторија при Природно-математичкиот факултет во Скопје, денес на 19.11.2018 година во 05:47 […]

Издвојуваме

Овој петок во Епицентар, берлинската легенда од диџеј Don Williams

Со огромно задоволство на 18ти август, петок, ви го најавуваме доаѓањето на берлинската легенда од диџеј и продуцент Don Williams (Mojuba, a.r.t.less, Tokomak). Williams започнува со работа во средина на […]