Ознака: епохален напредок?

Економија

Мисајловски: Озбилни сте?

Озбилни сте, прашува поранешниот министер за транспорт и врски Владо Мисајловски, откако штипските власти се пофалија со изградени 1000 метри на пат во едногодишниот отчет. За една година сте направиле […]