Ознака: Еразмус плус

Вести

Финансиска полиција со предистрага за „Фризерница“

Случајот „Фризерница“ под лупа на Финансиската полиција. Оттаму потврдија дека е отворена предистрага за Националната агенција за европски образовни програми во координација со Обвинителството за гонење на организиран криминал и […]

Вести

Компаниите се повеќе се интересираат за Еразмус плус програмата

Компаниите се задоволни од Еразмус плус програмата и се повеќе аплицираат особено во делот за обука на вработените. Со тоа не само што добиваат поквалитетен кадар, туку и ќе ја […]