Ознака: ЕРАЗМУС +

Вести

Учениците во Берово се заложници на советниците од СДСМ

Сто и пет илјади евра неповратни средства кои во рамки на Еразмус + програмата ги добија двете беровски училишта – основното „Дедо Иљо Малешевски“ и средното „Ацо Русковски“, остануваат неискористени […]

Вести

Шуклев фатен по 6 минути откако зел 1000 евра мито

Обвинителството за организиран криминал и корупција кое го води случајот „Еразмус“ има докази дека професорите зеле 2.800 евра. Оваа сума не е конечна бидејќи постојат сомненија и за други случаи, […]

Вести

Живковски: Mногу млади луѓе се охрабрени од акцијата „Еразмус“

Гледам секојдевно, а и по социјалните мрежи дека многу млади луѓе се охрабрени од акцијата „Еразмус“ и сега доколку наидат на ваков проблем ќе можат многу полесно да го искажат, […]