Ознака: Ера Истрефи

Сцена

Елена Велевска ќе се трка со Ера Истрефи и Рита Ора

 Елена Велевска по теркот на светските ѕвезди реши да направи револуција на македонската фолк естрада. Со проверен тим клучен за успех- Роберт Билбилов,Огнен Неделковски и Љупче Василев.Македонската фолк дива ќе […]