Ознака: Ервин Мујаковиќ

Сцена

Ѕвездата на Големиот Брат од Сараево го ПОТРЕСЕ регионт: Најтешките моменти на Ервин Мујаковиќ!

Ервин Мујаковиќ на Инстаграм објавил фотографија од болница, а зборови за поддршка стигале од целиот регион.Сарајлијата Ервин Мујаковиќ минува низ тежок период- неговата мајка е во болница, а од нејзината […]

Сцена

Се вработи Стефани од Големиот Брат: Не, не е шега, навистина ТАМУ работи!

Сплитската вампирка и поранешна натпреварувачка во минатогодишната сезона на Големот Брат се вработила на Ластово во текот на сезоната.Малдата Стефани Баниќ ја поминме по  сексот со Ервин, живописниот речник и  […]