Ознака: Ердоган Ознал

Издвојуваме

Еве зошто Македонија не е Грција!

Во 1993 година турскиот генерал Ердоѓан Ознал како раководител на Националното воено здружение на Турција учествува на симпозиум за Балканските војни во Грција. На брошури, книги, на транспаренти по ридовите […]